Wreath Krismas

Wreath Krismas

Merry dan terang, Holiday Christmas Christmas Wreath dan Garland membawa suasana perayaan ke rumah anda. Sama ada mereka digantung di pintu atau dibungkus pagar, bunga-bunga karangan bunga yang indah ini dan garlands adalah pelengkap sempurna untuk hiasan percutian yang anda sukai. Dihiasi dengan ...
PRODUCT DETAILS

Merry dan terang, Holiday Christmas Christmas Wreath dan Garland membawa suasana perayaan ke rumah anda. Sama ada mereka digantung di pintu atau dibungkus pagar, bunga-bunga karangan bunga yang indah ini dan garlands adalah pelengkap sempurna untuk hiasan percutian yang anda sukai.

Dihiasi dengan pilihan ceri, daun, dan beri yang indah, Holiday Holiday Artificial Christmas Wreath menawarkan sambutan yang menyenangkan kepada tetamu anda. Lebih-lebih lagi, Real-Feel realistic 邃 「jarum PE dan jarum PVC klasik memberikan Holiday Classic Buatan Garland Krismas yang siluet padat yang membangkitkan daya tarikan musim sejuk Krismas di luar bandar.
Dengan merasakan keindahan bintang-bintang yang berkilauan, pilihan kami yang sudah terang dengan lampu yang terang pasti akan membangkitkan kegembiraan dari orang yang menghibur. Biarkan Holiday Holiday dan Garland Holiday Classic kami berfungsi sebagai latar belakang untuk kenangan percutian penuh keseronokan.

Hot Tags: christmas wreath, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, beli, murah, berkualiti tinggi, dijual, berbondong-bondong natal, bunga natal dengan lampu, natal bunga 12 inci
Barangan yang berkaitan

Siasatan

Quzhou Hanyin Hadiah Facotry
Menambah: No.35, Daerah Jiangdong, bandar Jiangshan, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mel: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Gerombolan: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikasi
Bookmark us today!